Δεν είναι διαθέσιμο για κράτηση αυτή τη στιγμή

( 22 Votes )

Έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να μας καταπλήξει με τις ερμηνείες των και τα επιτυχημένα του τραγούδια. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης όλα αυτά τα χρόνια έχει προσφέρει στο κοινό του αμέτρητα βράδια διασκέδασης γεμάτα κέφι αλλά και εκπλήξεις. Ο Σταμάτης Γονίδης έχει ερμηνεύσει πάρα πολλά ερωτικά κομμάτια με τα οποία μας έχει προσφέρει άπειρα βράδια γεμάτα καψούρα τα κομμάτια αυτά έχουν γίνει μεγάλη επιτυχία και τα έχουμε αγαπήσει όλοι μας. Ο Σταμάτης Γονίδης διαθέτει ένα ιδιαίτερα μεγάλο φανατικό κοινό που τον στηρίζει σε κάθε του βήμα και τον ακολουθεί σε κάθε εμφάνισή του. Ξεχωρίζει χάρη στο ταλέντο του τηνεκρηκτική του παρουσία την ιδιαίτερη επικοινωνία του με το κοινό αλλά και το πάθος του για τη μουσική για το τραγούδι. Ο Σταμάτης Γονίδης συνεχίζει τις επιτυχημένες συνεργασίες του και χερσαίες και πλατινένιες δισκογραφικές δουλειές του δεν έχουν τελειωμό καθώς είναι ένας καλλιτέχνης που έχει να δώσει πολλά ακόμη.

Το αγαπημένο και δημοφιλή στέκι της Θεσσαλονίκης βρίσκεται στη διεύθυνση 26ης Οκτωβρίου 15 λίγα μόλις λεπτά από το κέντρο της Θεσσαλονίκης. Κανείς λοιπόν δεν πρέπει να χάσει το μοναδικό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει φέτος το χειμώνα στην πίστα του νυχτερινου κέντρου της Θεσσαλονίκης fix live stage ο Σταμάτης Γονίδης , να είστε όλοι εκεί για να απολαύσετε τον εξαιρετικό ερμηνευτή.

Fix Θεσσαλονίκη  Γονίδης

Έναρξη : Ώρα προσέλευσης : 22:50

Ανοιχτά : Παρασκευή - Σάββατο

Διεύθυνση : 26ης Οκτωβρίου 15,Σφαγεία

Fix Live Τηλέφωνο Κρατήσεων


2311-110230 6983847476 whats up

FIX LIVE Σταμάτης Γονίδης

Ο Σταμάτης Γονίδης έρχεται φέτος το χειμώνα στο αγαπημένο στέκι της Θεσσαλονίκης fix live stage. Ο Σταμάτης Γονίδης γνώρισε την περσινή σεζόν μεγάλη επιτυχία και φέτος το χειμώνα επιστρέφει δυναμικά για να συνεχίσει την επιτυχία του αυτή υποσχόμενος στο φανατικό κοινό του να ξεσηκώσει την νυχτερινή διασκέδαση της συμπρωτεύουσας. Είναι γνωστό πως ο Σταμάτης Γονίδης έχει εμφανιστεί και στο παρελθόν στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Γιώργο Τσαλίκη όπου η επιτυχία τους ήταν τεράστια η εμφάνιση στους δεν είχαν τελειωμό και η παράταση κράτησε αρκετές βδομάδες το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για την ερχόμενη σεζόν. Ο Σταμάτης Γονίδης είναι γεννημένος το 1957 και η πορεία του στη μουσική ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία. Είναι γνωστό πως από νεαρή ηλικία ο Σταμάτης Γονίδης έπαιζε μπουζούκι και βιολί και αγάπη του για τη μουσική ήταν μεγάλη.

Ο Σταμάτης Γονίδης αποτελεί γνήσιος λαϊκός ερμηνευτής καθώς με την χαρακτηριστική φωνή του την ξεχωριστή του ερμηνεία αλλά και το μεγάλο του ταλέντο να στιχουργει εξαιρετικά κομμάτια που έχουν γίνει επιτυχίες και έχουν μείνει αξέχαστα σε όλους μας έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα ελληνικά μουσικά δρώμενα. Ο Σταμάτης Γονίδης κατά τηδιάρκεια της πορείας του στη μουσική έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές εμφανίσεις σε πολλά νυχτερινά μαγαζιά σε Αθήνα Θεσσαλονίκη αλλά και σε πολλές επαρχιακές πόλεις. Επίσης έχει πραγματοποιήσει πάρα πολλές περιοδείες και στο εξωτερικό καθώς οι ομογενείς που βρίσκονται σε Ευρώπη αλλά και Αμερική τον αγαπούν ιδιαίτερα και ενθουσιάζονται με τις εμφανίσεις και τις συναυλίες που πραγματοποίησε για αυτός σχεδόν κάθε χρονιά.

Διαθέτει μια μεγάλη καριέρα  γεμάτη χρησούς και πλατινένιους δίσκους αλλά και τραγούδια που έχει αγαπήσει όλοι Ελλάδα ακόμη και το εξωτερικό έχει συνεργαστεί με κορυφαίους έλληνες τραγουδιστές και συνθέτες. Ο Ζαφείρης Μελάς ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους έλληνες ερμηνευτές διότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές της σύγχρονης δισκογραφίας. Ο Σταμάτης Γονίδης εκτός από ένας εξαίρετος τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος καθώς έχει βοηθήσει καλλιτεχνικά πολλούς νέους καλλιτέχνες δείχνοντας δείχνοντας τους τον σωστό δρόμο της επιτυχίας. Στην ερωτική πόλη της Θεσσαλονίκης σε ένα από τα πιο δημοφιλή νυχτερινά κέντρα της πόλης αγαπημένης μας καλλιτέχνης Σταμάτης Γονίδης θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του στο fix live stage. Ο Σταμάτης Γονίδης υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και είναι αποφασισμένος να μας ξεσηκώσει και να βάλει φωτιά στις νύχτες της συμπρωτεύουσας με το εκπληκτικό όμορφο και αισθαντικό μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσει.


<Επιστροφή Μπουζούκια  Θεσσαλονίκη

Κάντε online κράτηση δωρεάν

online kratisi

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση