Ο Γιώργος Τσαλίκης γεννήθηκε στην Στυλίδα το 1975 η αγάπη του για την μουσική φάνηκε από τα πρώτα παιδικά του χρόνια σπούδασε ιατρική στο Βουκουρέστι και τραγούδησε ερασιτεχνικά με διάφορες παρέες . Έπειτα μετακόμισε στην Αθήνα και ξεκίνησε εμφανίσεις στο  Apolloν palace με τον Αντώνη Ρέμο την Νατάσα Θεοδωρίδου καιν τον Στέλιο Διονυσίου .Η ποριά του έπειτα ήταν λάμπρη ,

Το 2001 κυκλοφόρησε το πρώτο του δίσκο ‘’αν ήμουν παλιόπαιδο ‘’

Το 2003  το ‘’ έκανα την νύχτα μέρα ‘’ και το single ‘’ θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου ‘’

Το 2004 κυκλοφόρησε το ‘’ο τέλειος άντρας ‘’

Το 2007 το ‘’έκανα την νύχτα μέρα ‘’

Το 2009 το single ’’πάρα πολύ’’  πολλές μεγάλες εξαφανίσεις σε μαγαζιά της Αθήνα όπως το Romeo , Apollo, Caramela . Συνεργάστηκε με πολλούς αξιόλογους καλλιτέχνες όπως ο Σάκης Ρουβάς , Έλλη Κοκκίνου , η Γαρμπή , ο Ρέμος και άλλοι πολλοί.

ο Γιώργος Τσαλίκης εντυπωσιακός και εκρηκτικός όπως πάντα έχει την τάση να ξεσηκώνει το κοινό και να χορεύει όλο το μαγαζί στον ρυθμό του .Ο ίδιος έχει κάνει πολλές μεγαλες συνεργασίες με πολλούς καλλιτέχνες και έχει βγάλει πολλές μεγαλες επιτυχίες σε ξεσηκωτικούς ρυθμούς αλλά και πολλά ερωτικά τραγούδια και έχει τον τρόπο να κάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα όλο ανατροπές. Οι νέα του τραγούδια έχουν γίνει ήδη επιτυχίες όπως το ΄΄Θα Γυρίσει ο Τροχός ,  Απαγορευμένο , Το Ραβασάκι , Είμαι μια χαρά. με τον Γιώργο επί σκηνής το ξεφάντωμα είναι δεδομένο.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα