παντελής Παντελήδης

Ο παντελής Παντελήδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983 υπηρετούσε και εργάζονταν στο πολεμικό ναυτικό που ώμος δεν τον γέμιζε και αποφάσισε να παρατεθεί και να επακολουθήσει τον δρόμο του τραγουδιστή . Επαγγελματικά με το τραγούδι ασχολήθηκε σχετικά λίγο καιρό μόλις 4 χρόνια αλλά κατάφερε να κάνει πολλά και να γίνει γνωστός σε όλη την Ελλάδα με τα τραγούδια του . Ξεκίνησε κάνοντας το πρώτο του video clip στο youtube το Δεν ταιριάζετε σου λέω και έγινε γνωστός σε χιλιάδες κόσμο με πάρα πολλά views.

Ο παντελής δήλωσε πως όλα τα τραγούδια του είναι εμπνευσμένα από ένα προσωπικό του βίωμα ενός χωρισμού που τον έχει στιγματίσει μέσα του επίσης έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στην μητέρα του . Παιδί πραγματικά ταλαντούχο ο Παντελής Παντελήδης καθώς δεν έχει ξανά ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι ούτε πήγε σε κάπια μουσική σχολή και είναι αυτοδίδαχτος.

Επειδή στο μουσικό χώρο όποιος αξίζει σύντομα βρίσκει αυτό που του αναλογεί έτσι και ο Παντελής Παντελήδης πολύ σύντομα τον πλησίασαν μεγάλοι συντελεστές και η μεγάλη πρόταση δεν άργησε να έρθει και μάλιστα αναμένετε σύντομα να κυκλοφορήσει και τον πρώτο του δίσκο Τον χειμώνα του 2012 εμφανίζετε στο Teatro music hall με τον Βασίλη Καρρά την Πάολα Φωκά και αναμένετε να γνωρίσει την μεγάλη αποθέωση πλάι στα πιο γερά ονόματα της ελληνικής σκηνής.

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα