Δεν είναι διαθέσιμο για κράτηση αυτή τη στιγμή

 

Το KitchenBar, το μεγαλύτερο Bar Restaurant στην Ελλάδα σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του  ένα  ταξίδι στον κόσμο εμπνευσμένων γεύσεων από όλα τα μέρη της γης. Στους ζεστούς και πολυδιάστατους χώρους με θέα την θάλασσα και την Μαρίνα Αλίμου απολαμβάνετε αυτά που οι chef δημιουργούν μπροστά στα μάτια σας .... στην ανοιχτή κουζίνα μας.
Τα λαχταριστά ολόφρεσκα γλυκά εδέσματα του ζαχαροπλάστη μας έχουν κατακτήσει τον ουρανίσκο και την καρδιά μικρών και μεγάλων.Οι περισσότεροι έγιναν φανατικοί και συνεχίζουν να μας τιμούν με την προτίμησή τους. Σας ευχαριστούμε.

Το KitchenBar, το μεγαλύτερο Bar Restaurant στην Ελλάδα σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του  ένα  ταξίδι στον κόσμο εμπνευσμένων γεύσεων από όλα τα μέρη της γης. Στους ζεστούς και πολυδιάστατους χώρους με θέα την θάλασσα και την Μαρίνα Αλίμου απολαμβάνετε αυτά που οι chef δημιουργούν μπροστά στα μάτια σας .... στην ανοιχτή κουζίνα μας.Τα λαχταριστά ολόφρεσκα γλυκά εδέσματα του ζαχαροπλάστη μας έχουν κατακτήσει τον ουρανίσκο και την καρδιά μικρών και μεγάλων.Οι περισσότεροι έγιναν φανατικοί και συνεχίζουν να μας τιμούν με την προτίμησή τους. Σας ευχαριστούμε.Το KitchenBar, το μεγαλύτερο Bar Restaurant στην Ελλάδα σχεδιάστηκε για να προσφέρει στους επισκέπτες του  ένα  ταξίδι στον κόσμο εμπνευσμένων γεύσεων από όλα τα μέρη της γης. Στους ζεστούς και πολυδιάστατους χώρους με θέα την θάλασσα και την Μαρίνα Αλίμου απολαμβάνετε αυτά που οι chef δημιουργούν μπροστά στα μάτια σας .... στην ανοιχτή κουζίνα μας.Τα λαχταριστά ολόφρεσκα γλυκά εδέσματα του ζαχαροπλάστη μας έχουν κατακτήσει τον ουρανίσκο και την καρδιά μικρών και μεγάλων.Οι περισσότεροι έγιναν φανατικοί και συνεχίζουν να μας τιμούν με την προτίμησή τους. Σας ευχαριστούμε.
Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα