Βανδή Αντύπας

Η Δέσποινα Βανδή μια από της καλύτερες ελληνίδες τραγουδίστριες που έχει αγαπηθεί ειδιέτερα από το νεανικό κοινό και την έχουν αποθεώσει στο facebook γιατί έχει μπει και έχει μιλήσει στην καρδία τους με πολλές επιτυχίες και με πολλούς πλατινένιους δίσκους στο βιογραφικό της . Η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι του 2012 ξεκίνησε να τραγουδάει με τον Αντύπα στο ποσειδώνιο live στην παραλιακή sthn Αθήνα και είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμα είχε πάρει παράταση . 

Αν και έχει βαρεί πρόγραμμα η ιδία της δεν πτοείτε και ανεβαίνει με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν  το νέο τους πρόγραμμα υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2013 και είναι και οι δυο τους πανέτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό της συμπρωτεύουσας .Η Δέσποινα Βανδή μια από της καλύτερες ελληνίδες τραγουδίστριες που έχει αγαπηθεί ειδιέτερα από το νεανικό κοινό γιατί έχει μπει και έχει μιλήσει στην καρδία τους με πολλές επιτυχίες και με πολλούς πλατινένιους δίσκους στο βιογραφικό της .

Η Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι του 2012 ξεκίνησε να τραγουδάει με τον Αντύπα στο ποσειδώνιο live στην παραλιακή και είχαν γνωρίσει μεγάλη επιτυχία και το πρόγραμμα είχε πάρει παράταση . Αν και έχει βαρεί πρόγραμμα η ιδία της δεν πτοείτε και ανεβαίνει με τον Αντύπα στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσουν  το νέο τους πρόγραμμα υπολογίζετε ότι θα ξεκινήσουν το καλοκαίρι του 2013 και είναι και οι δυο τους πανέτοιμοι να ξεσηκώσουν το κοινό της συμπρωτεύουσας .

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα