Hotel Live Thessaloniki

Hotel Live clubing

Ανοιχτά : Παρασκευή - Σάββατο

• Τηλέφωνα κρατήσεων για το Hotel Live : 6983847476 (whats up)

• Πόλη : Θεσσαλονίκη • Διεύθυνση καταστήματος : 28 Οκτωβρίου 27

• Περιοχή : Σφαγεία • Ώρα προσέλευσης κρατήσεων: 23:30

• Είσοδος με Ποτό : 10€ / άτομο Τιμή Φιάλης : 1+1 δώρο στα 120€ / έως 6 άτομα

<Επιστροφή Club Θεσσαλονίκη

Κάντε online κράτηση δωρεάν

online kratisi

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση

Γενικέςπληροφορίες του site{/xtypo_sticky} Κρατήσεις έχουν αρχίσει είδη για το μαγαζί μπορείτε να κάνετε την κράτηση σας μέσο του site μας και να επωφεληθείτε άμεσα προνομιακές τιμές που προσφέρει το μαγαζί , και να εξυπηρετηθείτε εύκολα και άνετα με ένα απλό τηλεφώνημα στο 6983847476 . Για τους φοιτητές ισχύουν προνομιακές τιμές και θα πρέπει όσες παρέες έχουν κάνει κράτηση για φοιτητική φιάλη να επιδείξουν το πάσο σπουδών τους κατά την είσοδο στο μαγαζί .

Για κρατήσεις υπάρχει απόλυτη εχεμύθεια στης τηλεφωνικές συνομιλίες και τα στοιχεία της κράτησης δίνονται αυστηρά και αποκλειστικά για τους σκοπούς της κράτησης στο μαγαζί . Δεν υπάρχει καμία έξτρα χρέωση για την κράτησης από το site μας {kratiseistrapezion.gr} και δεν επηρεάζει καθόλου το τελικό κόστος του λογαριασμού σας στο κατάστημα. Μπορείτε να μπαίνετε και να ενημερώνεστε για να νέα μουσικά σχήματα και τα evens που διοργανώνουν κατά καιρούς από τα μαγαζιά και να βλέπετε της προσφορές που γίνονται από τα καταστήματα . Επίσης μπορείτε να κάνετε online κράτηση μέσο της ηλεκτρονικής μας φόρμας να συμπληρώσετε της απαραίτητες πληροφορίες για την κράτηση όπως το ονοματεπώνυμο σας το τηλέφωνο επικοινωνίας σας το μαγαζί το οποίο επιθυμείτε να κάνετε την κράτηση και τον αριθμό των ατόμων που θα βρίσκε για την κράτηση. Όλες οι πληροφορίες σας στέλνονται ηλεκτρονικά μέσο email στο site μας και εφόσον ελεγχτούν για την εγκυρότητα τους σας αποστέλλετε μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο για την επιβεβαίωση της κράτησης και η κράτηση θα ισχύει κανονικά . Εάν είστε κάποιο σχολείο η κάποιο γκρουπ το οποίο επιθυμεί να κάνει κάποια ομαδική έξοδο σε κάποιο μαγαζί και συμπληρώνετε έναν ικανοποιητικό αριθμό ατόμων καλέστε μας να σας ενημερώσουμε για την τιμή του μαγαζιού καθώς αν συμπληρωθεί ένας ικανός αριθμός ατόμων μπορούμε να διαπραγματευτούμε της τιμές με το μαγαζί και να μας βγάλουν ακόμα ποιο οικονομική τιμή και από την τιμή της προσφοράς.

Σας υπενθυμίζουμε ότι για σχολικές εκδρομές δεν μπορούμε να σερβίρουμε αλκοόλ σε ανήλικους ούτε πάσης φύσεως οινοπνευματώδη ποτά. Οι τιμές στα μαγαζιά αλλάζουν αναλόγως του σχήματος καλό θα ήταν να ενημερώνεστε από τα site είτε τηλεφωνικά για τυχόν αλλαγές στη τιμές του μαγαζιού καθώς και για το τρέχον σχήμα για λεπτομέρειες που τυχόν να σας ενδιαφέρουν και δεν αναγράφονται στην επίσημη σελίδα του site όπως για την τιμή του κρασιού η την τιμή του ποτού μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά και να σας ενημερώσουμε για της περεταίρω λεπτομέρειες που σας ενδιαφέρουν. Κρατήσεις στα μαγαζιά γίνονται μόνο για φιάλες είτε κρασιού είτε ποτού η σαμπάνιας εφόσον προσφέρετε από το κατάστημα , για όσους επιθυμούν να εξυπηρετηθούν με ποτό δεν μπορεί να γίνει κράτηση και θα πρέπει οι πελάτες να περάσουν από το μαγαζί για να εξυπηρετηθούν στο bar και δεν μπορούμε να αναλάβουμε να σας εξυπηρετήσαμε σε αυτήν την περίπτωση .

Το site kratiseistrapezeion.gr αναλαμβάνει για λογαριασμό σας να σας κάνει κράτηση στο μαγαζί που επιθυμείτε αλλά σε περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή όσο αναφορά την κράτηση η της τιμές της οποίες ισχύουν δεν φέρουμε καμία ευθύνη πλην ότι θα σας καλέσουμε να σας ενημερώσουμε για της αλλαγές κατόπιν συνεννόησης με το μαγαζί και Εφέσων συμφωνείτε με της αλλαγές και επιθυμείτε ακόμα να κάνετε την κράτηση θα προβούμε στην αποστολή της κράτησης σας . Τα προσωπικά σας δεδομένα που μας εμπιστεύεστε κατά την διάρκεια της κράτησης είναι απόλυτα ασφαλείς και δεν θα χρησιμοποιηθούν για προσωπικού λόγος είτε για διαφημιστικούς λογούς οι συνομιλίες δεν καταγράφονται και δεν υπάρχει περίπτωση να εκμεταλλευτούμε την συνομιλία σας η το νούμερο σας για προσωπικό όφελος.

Το site kratiseistrapezion.gr κατασκευάστηκε με έναν και μόνο σκοπό να σας εξημερώνει για τα μουσικά δρώμενα στην νυχτερινή ζωή να μπορείτε να κάνετε κράτηση για το μαγαζί το οποίο σας ενδιαφέρει ανέξοδα να ενημερωθείτε για events που γίνονται στην πόλη να δείτε που τραγουδά ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης και να ενημερωθείτε με λίγα λόγια για το βιογραφικό του και την διάκια της ποριάς του . Αν επιθυμείτε να βγείτε για φαγητό να σας κάνουμε κάποια πρόταση σε κάποιο ρεστοράν , Επίσης η νέα μας δραστηριοποίηση θα είναι στης εκδρομές σε χειμερινά θέρετρα για τον χειμώνα οπός το bansock στην βασίλιτσα και σύντομα και σε άλλους προορισμούς και σε καλοκαιρινούς προορισμούς όπως η Σκιάθος και η Μύκονος . Οι εκδρομές θα γίνονται στης πιο οικονομικές τιμές της αγοράς σε ξενοδοχεία πρώτης διαλογής με άριστες υπηρεσίες εξυπηρέτησης .

Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα