Τηλέφωνα κρατήσεων :  6983847476 {whats’up} 21185010

Τηλέφωνα κρατήσεων :
 
2311-110230 6983847476 {whats’up}

( 21 Votes )

Ρεμπέτ Ασκέρ ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκης

ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκης ρεμπέτ ασκέρ

Στο κέντρο της πόλη βρίσκετε ένα από τα παλιότερα ρεμπετάδικα της πόλης το Ρεμπέτ Ασκέρ σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με άτομα που μας υποδέχονται πάντα με ζεστασιά και χαμόγελο και πρόθημα να μας κάνουνε να διασκεδάσουμε . Στο Ρεμπέτ Ασκέρ λειτουργεί από τρίτη έως Σάββατο και οργανωνει φοιτητικές βραδιές που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και το γλέντι στο κέντρο της θεσσαλονικη δεν σταμάτα . Οι νέοι της πόλης το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα τοπικά στέκια τους και το μαγαζί παραμένει γεμάτο όλες της μέρες της εβδομάδος και η διασκέδαση δεν εχει όριο.Το μαγαζί επίσεις αναλαμβάνει την ψυχαγωγία για μαθητές από άλλες πόλης που επισκέπτονται την θεσσαλονικη και θέλουν να δούνε τι θα πει διασκέδαση στην θεσσαλονικη , επίσεις οργανώνονταν εκδηλώσεις γάμου κατόπιν συνεννόησις για τα νεονυμφα ζευγαρια  bachelor party  και party γενεθλίων . Το μαγαζί μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 άτομα παρέχοντας του πέρα από ποικιλία ποτών και αφθονου κρασιού φρέσκους ζεστούς μεζέδες και ποικιλία φρουτοσαλατα .το Ρεμπέτ Ασκέρ αποτελεί μια από της οικονομικές εξόδους της πόλης χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα τόσο στα ποτά και στο φαγητό άλλα όσο και στο προγραμμα της βραδιά που φροντίζει να είναι πάντα έντονα διασκεδαστικό.

Στο κέντρο της πόλη βρίσκετε ένα από τα παλιότερα ρεμπετάδικα της πόλης το Ρεμπέτ Ασκέρ σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο με άτομα που μας υποδέχονται πάντα με ζεστασιά και χαμόγελο και πρόθημα να μας κάνουνε να διασκεδάσουμε . Στο Ρεμπέτ Ασκέρ λειτουργεί από τρίτη έως Σάββατο και οργανωνει φοιτητικές βραδιές που έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και το γλέντι στο κέντρο της θεσσαλονικη δεν σταμάτα .

Οι νέοι της πόλης το έχουν καθιερώσει ως ένα από τα τοπικά στέκια τους και το μαγαζί παραμένει γεμάτο όλες της μέρες της εβδομάδος και η διασκέδαση δεν εχει όριο.Το μαγαζί επίσεις αναλαμβάνει την ψυχαγωγία για μαθητές από άλλες πόλης που επισκέπτονται την θεσσαλονικη και θέλουν να δούνε τι θα πει διασκέδαση στην θεσσαλονικη , επίσεις οργανώνονταν εκδηλώσεις γάμου κατόπιν συνεννόησις για τα νεονυμφα ζευγαρια  bachelor party  και party γενεθλίων .

Το μαγαζί μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 άτομα παρέχοντας του πέρα από ποικιλία ποτών και αφθονου κρασιού φρέσκους ζεστούς μεζέδες και ποικιλία φρουτοσαλατα .το Ρεμπέτ Ασκέρ αποτελεί μια από της οικονομικές εξόδους της πόλης χωρίς όμως να ρίχνει την ποιότητα τόσο στα ποτά και στο φαγητό άλλα όσο και στο προγραμμα της βραδιά που φροντίζει να είναι πάντα έντονα διασκεδαστικό.

 Τιμή φιάλης στο Ρεμπέτ ασκέρ

  • Τρίτη Φοιτητική Βραδιά 8 ευρώ το άτομο απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα ορεκτικά και σαλάτα εποχής , φιάλη ουίσκι 60 ευρώ.

  • Τετάρτη Ladies night 5 ευρώ γυναίκες απεριόριστο κρασί με φρούτα , 10 ευρώ με κρεατικά της ώρας , φρουτοσαλάτα , ορεκτικά .

  • Πέμπτη Φοιτητική Βραδιά 10 ευρώ το άτομο απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα ορεκτικά και σαλάτα εποχής , φιάλη ουίσκι 60 ευρώ.

  • Παρασκευή  12 ευρώ το άτομο απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα ορεκτικά και σαλάτα εποχής , φιάλη ουίσκι 70 ευρώ.

  • Σαββάτο 15 ευρώ το άτομο απεριόριστο κρασί φρουτοσαλάτα ορεκτικά και σαλάτα εποχής , φιάλη ουίσκι 70 ευρώ/ 4 άτομα.

Πρεμιέρα Ρεμπέτ ασκέρ

Έναρξη :

Ρεμπέτ ασκέρ διαθέσιμες ημέρες  - Ώρα προσέλευσης

Ανοιχτά : τρίτη έως Σάββατο Ώρα προσέλευσης : 23:30

Διεύθυνση Ρεμπέτ ασκέρ

Τομπάζη 4 {Δελφών με Μπότσαρη}

<Επιστροφή Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

 

Κάντε online κράτηση δωρεάν

online kratisi

Θα ακολουθήσει τηλεφωνική επιβεβαίωση

Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter για να μαθαίνεται για προσφορές ...

Χάρτης Ρεμπετα Ασκερ


Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδιακα